januar 19, 2018

Vabljeni k soustvarjanju Naravnega dušnega parfuma

Skin2SoulPerfume* so Botanični parfumi izdelani po meri 🙂
Naravni Dušni parfumi so soustvarjeni skupaj z Vami, mešani ročno, kreirani iz izbranega; najbolj dragocenega in kvalitetnega rastlinskega materiala v obliki eteričnih olj, izvlečkov rastlinskih materialov in tinktur. So popolnoma veganski. Nekatere sestavine so starane in »plemenitene« več let. Osnova je skrbno izbran organski alkohol.
Parfum je ustekleničen v lični steklenički z razpršilom, saj je tako lažje nanesti in dlje zaznavati, sicer subtilen vonj, Naravnega parfuma.
Skin2SoulPerfume ♡ Osebni Parfum je narejen za Dušo. Je izraz Duše in njene edinstvenosti.

Deluje podporno in je lahko odličen spremljevalec, k spoznavanju našega bistva. Lahko nas celo popelje skozi čas, saj je naš olfaktorni center (center za vonj) direktno povezan z našimi čustvi in spomini.
– Če vas zanimajo vzorčki že namešanih Naravnih parfumov, ali mešanic, ki nastajajo po navdihu, me kontaktirajte preko e-naslova: magdabalek@gmail.com
– Če vas zanima popotovanje Vase in ne prenašate sintetičnih oblik parfumov, lahko za začetek izpolnite vprašalnik Vprašalnik za Osebni parfum in mi ga oddate na e-naslov magdabalek@gmail.com

Več o Skin2SoulPerfume* si lahko pogledate s klikom na “botanični parfum” pod fotografijo botanični parfum

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.